Ardei umpluti

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2014 | 3687 vizualizari

 

Ador ardeii umpluti cu mamaliguta si smantana :)

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi
  • 1 ceapa alba
  • 400 gr carne tocata
  • 1 pahar orez
  • 2 oua
  • 200 ml suc de rosii
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.


Punem o tigaie cu putin ulei la foc potrivit si calim ceapa.Adaugam apoi orezul,un pahar cu apa,sare si lasam sa fiarba la foc mic pana ce orezul absoarbe apa. Lasam sa se raceasca.


Intr-un castron punem carnea tocata,mararul,ouale,sucul de rosii,orezul ,sare si piper dupa gust.Amestecam bine toate ingredientele.


Ardeii ii spalam.Taiem la fiecare un capacel si curatam interiorul ardeilor .


Umplem fiecare ardei cu compozitia de carne.II asezam intr-o craticioara si acoperim fiecare ardei cu capacel.Punem apa si acoperim.Lasam sa fiarba la foc mic pentru 1 ora.


Transferam ardeii intr-un vas pentru cuptor si dam la 180 grade pana ce se rumenesc frumos la suprafata.


Se servesc fierbinti cu mamaliguta si smantana:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cristeena20 1

17.06.2014, 11:23

tare buni...mi-ai dat o idee sa fac curand si eu

Andreea Caroline 1

17.06.2014, 15:54

lucy2002 1

17.06.2014, 20:35

Si mie imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

Piept de pui cu sos de sampanie

pe 21.02 la 23:52

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti