Ardei umpluti de post

de Steel79 in Mancaruri de post, 18 Dec 2011 | 3786 vizualizari

 

O reteta gustoasa de post

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei gasi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr orez
  • 200 gr masline taiate
  • 100 gr sos tomat
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Se pune la calit in ulei ceapa , apoi se adauga pe rand orezul , morcovul ras, ardeiul capia taiat patratele, maslinele taiate si la final se adauga sosul tomat. Dupa ce s-au rumenit , cu compozitia astfel obtinuta se umple ardeiul gras si se aseaza intr-un vas , dupa care se adauga apa pana cand ardeii sunt acoperiti. Se dau la cuptor aproximativ 30 min la foc mediu.

 

 

Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (61)

Steel79 1

19.12.2011, 22:48

cursuri, ore? sau e vorba de ora de trezire

Steel79 1

19.12.2011, 23:08

ah gata, concursul....e felicitari celor din top 50! sper sa ajung si eu acolo! decocamdata am cucerit un concurs pe un alt site
nu sunt chiar deacord cu aceste ore, poate cineva e in top si doreste sa intre dar nu are acces ( poate e la serviciu) , totusi merita sa primeasca acel cadou, dar organizatorul hotaraste ce si cum , e de apreciat ca totusi organizeaza asemenea evenimente!
eu am sa privesc, dar nu pot participa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!