Ardei umpluti de post

de Steel79 in Mancaruri de post, 18 Dec 2011 | 3907 vizualizari

 

O reteta gustoasa de post

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei gasi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr orez
  • 200 gr masline taiate
  • 100 gr sos tomat
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Se pune la calit in ulei ceapa , apoi se adauga pe rand orezul , morcovul ras, ardeiul capia taiat patratele, maslinele taiate si la final se adauga sosul tomat. Dupa ce s-au rumenit , cu compozitia astfel obtinuta se umple ardeiul gras si se aseaza intr-un vas , dupa care se adauga apa pana cand ardeii sunt acoperiti. Se dau la cuptor aproximativ 30 min la foc mediu.




Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

Steel79 1

19.12.2011, 22:48

cursuri, ore? sau e vorba de ora de trezire

Steel79 1

19.12.2011, 23:08

ah gata, concursul....e felicitari celor din top 50! sper sa ajung si eu acolo! decocamdata am cucerit un concurs pe un alt site
nu sunt chiar deacord cu aceste ore, poate cineva e in top si doreste sa intre dar nu are acces ( poate e la serviciu) , totusi merita sa primeasca acel cadou, dar organizatorul hotaraste ce si cum , e de apreciat ca totusi organizeaza asemenea evenimente!
eu am sa privesc, dar nu pot participa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei umpluti cu orez si ciuperci