Ardei umpluti de post

de Steel79 in Mancaruri de post, 18 Dec 2011 | 6424 vizualizari

 

O reteta gustoasa de post

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei gasi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr orez
  • 200 gr masline taiate
  • 100 gr sos tomat
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Se pune la calit in ulei ceapa , apoi se adauga pe rand orezul , morcovul ras, ardeiul capia taiat patratele, maslinele taiate si la final se adauga sosul tomat. Dupa ce s-au rumenit , cu compozitia astfel obtinuta se umple ardeiul gras si se aseaza intr-un vas , dupa care se adauga apa pana cand ardeii sunt acoperiti. Se dau la cuptor aproximativ 30 min la foc mediu.

 

 

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Se servesc cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (61)

Steel79 1

19.12.2011, 22:48

cursuri, ore? sau e vorba de ora de trezire

Steel79 1

19.12.2011, 23:08

ah gata, concursul....e felicitari celor din top 50! sper sa ajung si eu acolo! decocamdata am cucerit un concurs pe un alt site
nu sunt chiar deacord cu aceste ore, poate cineva e in top si doreste sa intre dar nu are acces ( poate e la serviciu) , totusi merita sa primeasca acel cadou, dar organizatorul hotaraste ce si cum , e de apreciat ca totusi organizeaza asemenea evenimente!
eu am sa privesc, dar nu pot participa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci