Ardei umpluti de post

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 5133 vizualizari

Ardei umpluti de post

 

Inca o reteta primita pe email, tocmai buna de preparat in acest post.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 200 grame ciuperci
  • 100 grame orez
  • o ceapa
  • 3 -5 linguri bulion
  • patrunjel, sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Ceapa se toaca si se caleste in ulei, apoi se adauga ciupercile taiate si orezul, care a fost spalat inainte. Cand ceapa devine aurie, se stinge cu o cana de apa, se adauga o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se opreste focul si se amesteca verdeata tocata cu cele de mai sus. Apoi se umplu ardeii si se aranjeaza intr-o cratita. Se toaca rosiile si se pun, impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga si apa cat sa acopere ardeii. Se acopera cratita cu un capac si se da la cuptor 45 - 60 min.


Reteta propusa de Bucataras CrisSinzi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

horia 1

11.07.2011, 00:10

o reteta cu adevarat simpla si sanatoasa,felicitari !

gratziela 1

11.07.2011, 00:13

Foarte buna!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi