Aripioare marinate si coapte in malai cu maioneza de usturoi

de epurasha2bb in Pui, 22 Dec 2010 | 2834 vizualizari

 

tot din incercarile mele! asta trecut testul, deci, o sa mai fac ! :)

 

INGREDIENTE

  • vreo 7-8 aripioare de pui mai ciolanoase le zic eu, adica sa aiba cotoaiasul mai cu carnita pe el,
  • apoi 1 ceapa mica,
  • 3 graunti de usturoi,
  • 1 lingura otet balsamic,
  • 200 ml lapte,
  • amestec de ierburi aromate(cimbru , rozamrin, salvie, maghiran) toate uscate,
  • praf de curry
  • plus sare si piper desigur, fara de care nu fac mai nimic si am ales rasnita Kotanyi cu piper cu lamaie care merge perfect cu puiul
  • .La sfarsit ne mai trebuie malai pentru prajit si iar o capatana de usturoi si ulei pentru maioneza de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare marinate si coapte in malai cu maioneza de usturoi:

Se spala bine aripioarele si se taie in jumatati acolo unde este cartilagiul.Se lasa la rece acoperite de laptele in care am adaugat condimentele, ierburile, otetul balsamic, ceapa taiata solzisori si usturoiul feliute mici.Dupa cam o ora minim de stat asa la frigider, se scot, se tavalesc prin malai amestecat cu sare, piper, si iar ierburi si se coc la cuptor in tava cu cateva linguri de ulei .



Se scot, se servesc cu maioneza de usturoi facuta din 1 capatana de usturoi curatta si strosit , amestecat cu sare, piper, ierburi aromate si ulei desigur.Se freaca pana se obtine o maioneza groasa si alba, foarte aromata.Se presra si patrunjel verde deasupra! sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare marinate si coapte in malai cu maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

27.12.2010, 08:58

multumesc Sylvia si multumesc tuturor ce mi-autrmis mesaje, Noi am fost plecati la tara sa face Craciunul si aseara ne-am intors abia si acum am citit mesajele voastre , multumesc , sunteti minunate!

aziz 1

27.12.2010, 10:10

o fac hotarit tre sa fie crontzi ca puiul de la KFG

epurasha2bb 1

20.01.2011, 17:55

crontz crontz ! e buna zau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie