Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker

de Satisfyyourcravings in Vita, 17 Apr 2018 | 4137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 grame carne de vita sau porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 bucata de 1 cm de ghimbir
  • 2 lingurite Sambal (sos picant)
  • 2 linguri zahar brun (sau de palmier)
  • 1 lingura ulei de susan
  • sare, piper
  • 130 ml Ketjap manis (sos dulce de soia)
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura de faina
  • Pentru servit:
  • orez gatit
  • ceapa verde
  • seminte de susan
  • 4 oua ochiuri prajite
  • fasole verde gatita la aburi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker:

Se taie carnea in cuburi, ceapa verde in rondele, ghimbirul se rade si usturoiul se piseaza.

Se soteaza carnea impreuna cu ceapa, ghimbirul si usturoiul la foc mare cateva minute. Se transfera in vasul Slow Cookerului in care se mai adauga ketjap, sosul de soia, sambal, zaharul si uleiul de susan. Se gatesc 4-5 ore la setarea Low. 

Dupa 4 ore, se adauga faina, se amesteca bine si se mai lasa aproximativ 30 de minute, pana se ingroasa sosul. 

Se serveste cu orez, ceapa verde, fasole verde, oua si seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana prieteniei