Batoane energizante

de mimmi in Dulciuri, 2 Apr 2012 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g amestec cereale (fulgi de porumb,musli,fructe uscate),
  • 1 mana fructe goji,
  • cateva smochine deshidratate,
  • 4 linguri miere,
  • 4 linguri fulgi de cocos,
  • 30 g fulgi de ciocolata (optional ),
  • 70 g zahar brun,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri dulceata (eu am pus Dulceata de gogonuci ) si am facut o alegere foarte potrivita pentru ca i-a dat o aroma deosebita,
  • 150 g unt,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane energizante:

Intr-un bol,amestecam cerealele,fructele goji,smochinele taiate marunt,nuca de cocos,ciocolata. Facem un sirop din zahar,un praf de sare,miere si unt,cand s-a topit untul si zaharul se i-a de pe foc,se adauga dulceata . Se adauga siropul peste amestecul din bol,se amesteca bine ingredientele,dupa care se pun intr-o tava pe hartie de copt. Nivelam frumos si presam dupa care dam tava la cuptorul preincalzit,la foc mic pentru 25 de minute. Se lasa in tava pana se raceste complet,dupa care se taie si se pastreaza intr-o cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane energizante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2012, 12:03

mimmi 1

03.04.2012, 14:43

E dulceata de gogonuci,aveti aici reteta http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-gogonuci-24827.html.
Este foarte aromata,cel putin eu nu ma mai satur de ea

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:56

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Batoane cu goji