Bavareza cu capsuni

de bettyC in Dulciuri, 24 Dec 2014 | 4795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 ml lapte
  • 210 ml frisca lichida
  • 280 gr iaurt grecesc sau iaurt cremos
  • 200 gr capsuni
  • 160 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • ulei de migdale ptr uns forma
  • ptr decoratii:frisca+capsuni+ciocolata rasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bavareza cu capsuni:

Intr-un cratita se pun capsunele spalate si taiate cubulete impreuna cu zaharul si se fierb cca 5/6 minute.

Se da cratita deoparte de pe foc si se mixeaza.

Se adauga gelatina preparata conform instructiunilor de pe pachet (eu am pus gelatina in apa rece la hidratat).

Se trec prin strecuratoare capsunele mixate amestecand cu o lingura (eu am pus si cateva bucatele de capsuni mai mari, nu le-am pasat pe toate).

Se adauga peste capsuni laptele si iaurtul.

Se bate frisca si se adauga in compozitia obtinuta de capsuni, amestecand cu o spatula, incet pentru a nu se lasa.

Aceasta compozitie se pune intr-o forma(de care doriti)unsa cu ulei de migdale(se poate folosi si alt fel de ulei).

Aceasta compozitie se introduce la rece timp de 6 ore.

Dupa ce s-a intarit compozitia se scoate usor din forma pe un platou si se orneaza cu frisca batuta, capsuni intregi si ciocolata rasa, sau diferite fructe.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareza cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 11:33

Ancutsa 1

02.12.2016, 14:48

Arata grozav si tare delicios!

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bavareza cu capsuni