Bezele de casa rasucite si colorate

de AndreeaGiurgea14 in Dulciuri, 25 Iul 2019 | 416 vizualizari

 

Iata ca am facut si eu pentru prima data bezele de casa. Pot spune ca au iesit delicios, desi din pacate cuptorul meu nu este deloc facut pentru a coace bezele. Chiar si asa, au avut mare succes printre prieteni :D 

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 4 albusuri
  • 1 lingurita otet
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele de casa rasucite si colorate:

Bate albusurile bine impreuna cu zaharul folosind un mixer. Zaharul se adauga treptat in timp ce bati albusurile. Este la fel de important sa adaugi si putin otet sau zeama de lamaie, pentru ca aciditatea ajuta albusurile sa ramane cremoase si sa nu se separe in timp ce le mixezi. Te opresti din mixat atunci cand albusurile devin o spuma tare si lucioasa.


Imparte albusurile in mai multe castroane si coloreaza-le dupa bunul plac. Eu am vrut sa le fac multicolore asa ca folosind o scobitoare am colorat interiorul pungii asa cum se poate vedea in poza.


Folosind un pos si un capat rotund, le asezati pe tava si bagati la cuptor. Eu le-am decorat si cu niste bombonele, ca sa fie mai dragalase :) Ideala ar fi o temperatura de 110 grade. Le tineti pana cand se intaresc si usuca bine


Atat de simplu este! Pofta mare va doresc si sper sa le incercati :) Va veti distra mult decorandu-le si facandu-le in diferite forme!

TIPS-URI

1

Separa cu grija ouale: niciun strop de galbenus nu trebuie sa ajunga impreuna cu albusurile

2

Nu bate albusurile prea mult, ci doar pana cand devin o spuma tare si lucioasa

3

Coace-le la foc mic mic (110 grade)

4

Foloseste doar recipiente uscate, bine spalate si degresate

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele de casa rasucite si colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

28.07.2019, 21:46

Sunt tare dragute!

AndreeaGiurgea14 1

31.07.2019, 11:31

Multumeesc va imbratisez! <3

dantes 1

31.07.2019, 14:03

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata cu branza si fructe de vara