Biscotti al cocco

de cocineraviajera in Dulciuri, 2 Mar 2012 | 2487 vizualizari

 

Va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de bucurii si va invit la o portie de

fursecuri cu cocos si o cafea decofeinizata, la aceasta ora.

Nuca de cocos este un ingrendient preferat mie si aceste fursecuri au avantajul de a

se prepara intr-un timp foarte scurt pe langa faptul ca sunt foarte apetisante si

gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 150 gr zahar,
  • 250 gr nuca de cocos,
  • 100 gr amidon de porumb,
  • 50 gr unt

Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti al cocco:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se topeste.


Se adauga untul moale, nuca de cocos si amidonul. Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie ferma. Cu o lingura trecuta prin apa, se ia din compozitie si se formeaza intre palme, bilute care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la temperatura de 180 grade C, timp de 30 minute. Cand sunt aurii, se scot si se pudreaza cu zahar farin. S-aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Se mai adauga nuca de cocos daca e necesar. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti al cocco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

02.03.2012, 19:35

foarte bune

iri_iri 1

03.03.2012, 08:19

imi plac

iriniuk 1

31.03.2012, 19:09

super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti sau ochi de elefant