Biscuiti cu cacao si nuci

de RuxyRux in Dulciuri, 7 Oct 2015 | 1371 vizualizari

 

Mmmmmmmmmmmmmmm...si va spun doar atat, nuca coapta e divina in prajituri! Gustul sa vi-l imaginati, sau sa va faceti! :)))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt
  • 300 gr. faina( inca o mana pentru infainat)
  • 250 gr. nuca coapta macinata
  • 160 gr. zahar brun
  • vanilie
  • esenta de rom
  • o lingura cacao
  • o cana de nuca bucati
  • 2 oua
  • un praf sare
  • un varf de cutit de praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao si nuci:

Untul rece dar moale se amesteca cu zaharul, cacaoa, romul, vanilia, ouale, sarea, nuca coapta macinata si se adauga faina, praful de copt, se amesteca pana se omogenizeaza,apoi aluatul rezultat se infaineaza cu o mana de faina si se da la rece 10 minute.


Cu mana infainata( sau data prin amidon) se rup bucati de aluat se formeaza biscuitii, apoi se pune nuca deasupra.


Biscuitii se coc 20 de minute la 180 de grade.


Inainte sa ii mutati din tava lasati biscutii sa se raceasca...sunt foarte fragezi si se rup usor....


Deliciosi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Gherca Daniela 1

08.10.2015, 10:09

buni biscuitii!

Rocsi 1

08.10.2015, 20:47

Aste nu le refuz niciodata

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:39

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao si nuci