Biscuiti cu ciocolata

de ionela2682 in Dulciuri, 17 Iun 2011 | 3460 vizualizari

 

O reteta veche de biscuitii cu o infatisare moderna!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana zahar (cana de 200 ml)
  • 14 lg untura topita
  • 1 lingura de amoniac
  • 2-3 lg zeama de lamaie
  • esenta de vanilie,coaja de lamaie
  • sare
  • faina cat cvuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

-ouale se mixeaza bine impreuna cu zaharul si putina sare pana ce-si vor dubla volumul


-se adauga untura lichida mixand continuu,


-se adauga amoniacul stins in zeama de lamaie


adaugam faina cat sa iasa un aluat tare( mie mi-a intrat aproximativ 1 kg)


-intindem o foaie de aluat de 0,5 cm ,decupam biscuitii,ii asezam in tava de copt si coacem pana se rumenesc frumos


-dupa ce s-au racorit putin ii vom trece prin ciocolata topita si-i punem pe hartie de copt pana la intarirea ciocolatei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

20.06.2011, 15:52

buni buni

ionela2682 1

20.06.2011, 19:29

Multumesc fetelor!

Angelina_Elena 1

13.06.2012, 15:00

cu un strat de cioco,sunt si mai deliciosi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom