Biscuiti cu ciocolata

de _Alina_ in Dulciuri, 24 Oct 2012 | 997 vizualizari

 

Fetita mea a fost sursa inspirationala a acestei retete, deoarece poftea ceva dulce, si cum ii plac foaaarte mult biscuitii mi-a sugerat sa fac "vreo doi" asa ca am purces la treaba cu ce aveam la indemana. Seamana mai mult a fursecuri decat a biscuiti, dar sunt buni oricum ;)

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • - 3 oua
  • - 130 g zahar tos
  • - 60 g zahar brun
  • - 100 g ciocolata
  • - 4 linguri de lapte
  • - 3 linguri ulei de palmier
  • - 1 lgt praf de copt
  • - 1/2 cana merisor confiat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

1. Puneti intr-un vas la topit ciocolata, peste care adaugati cele 4 linguri de lapte.


2. Intr-un vas amestecati faina cu prfaul de copt, zaharul, zaharul brun si uleiul de palmier.


3. Dupa ce ati omogenizat bine compozitia adaugati si ciocolata topita si framantati energic.


4. Incorporati si merisorul confiat in compozitie.


5. Bagati compozitia la frigider 30 min.


6. Scoateti de la frigider, formati un cilindru din aluat si taiati in bucati.


7. Formati bilute din bucatelele de aluat.


8. Puneti bilutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptorul preincalzit 20-30 min (depinde de marimea biscuitilor ;) la 190 °C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

scortisoara 1

24.10.2012, 12:01

ciocolataaa! minunati!o sa-i incerc si eu!

Lau 1

24.10.2012, 13:25

servesc si eu cateva

lilik 1

24.10.2012, 18:30

minunati biscuitii tai

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu untura si smantana