Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz

de Anamaria Cook in Dulciuri, 21 Mai 2014 | 1914 vizualizari

 

Si inca o reteta de biscuiti, crocanti si aromati. Se prepara intr-o clipita dar au un singur defect dispar din farfurie repede repejor.

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 100 g zahar brun
  • 100 ml lapte
  • 50 g ulei
  • 50 g miere
  • 50 g stafide
  • o lingurita praf de copt
  • o mana de fulgi de ovaz pentru decor
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz:

Mod de preparare:


Amestecati mierea, laptele, zaharul si uleiul intr-un vas pana ce se omogenizeaza putin apoi adaugati faina cu praful de copt, fulgii de ovaz, stafidele, praful de sare si amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios. Umeziti-va mainile usor si formati bile de marimea unei nuci, aplatizati biscuitii peste fulgii de ovaz ramasi si asezatii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Coaceti biscuitii la foc mediu pentru 20 de minute sau pana ce devin usor aurii. Cand biscuitii sunt gata scoateti tava din cuptor si serviti imediat ce s-au racit putin :) stiu ca este greu sa asteptati dar merita asteptarea. POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

22.05.2014, 08:52

ce-mi plac acest gen de biscuiti , foarte buni

laura_n 1

26.05.2014, 12:38

imi plac mult!

Raluca57 1

12.10.2014, 11:38

Foarte buni au ieșit. O parte i-am tavalit prin fulgi de porumb in loc de fulgi ovăz, sunt si mai buni.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Sălămior de biscuiţi