Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

de Catalina L in Dulciuri, 12 Sep 2021 | 1753 vizualizari

 


O reteta improvizata .
Am deschis un borcan de Marmelada de mere cu gutui fara zahar facuta la sfarsitul lunii septembrie si aveam pofta de biscuiti.
Am adaugat un pic de tărâțe de grâu in compozitie, caci sunt bune pentru sanatate.
Tărâțele de grâu sunt indicate în diete pentru că scad poftă de mâncare și oferă o senzație de sațietate care durează mai multe ore. În plus, dieta cu tărâțe de grâu îți va da energie, deoarece tărâțele conțin multe substanțe nutritive.

 

INGREDIENTE

  • 140 gr de migdale macinate pudra
  • 20 gr de tărâțe de grâu
  • 1 ou
  • 100 gr de unt moale
  • vanilie
  • 50 gr indulcitor natural érythritol

Garnitura:

  • 150 gr de marmelada fara zahar
  • migdale feliate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui:

Scoateti untul din frigider 1 ora inainte. Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat destul de moale. Puneti-l la rece timp de 20 de minute.

Faceti apoi bile de aluat si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Apasati-le cu mana si puneti marmelada deasupra.

Presarati migdale feliate si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 15 -18 minute.

Scoateti si lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le manipula caci sunt fragede.

Serviti cu o cafea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata si nuca (chocolate crinkles)