Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza

de matilda in Prajituri, 23 Mar 2011 | 1456 vizualizari

 

au un gust deosebit,deschizi mereu frigiderul sa mai iei

 

INGREDIENTE

  • Pentru cei albi:
  • 50 gr philadelphia mixat bine ,ca o crema pufoasa
  • 60 gr ciocolata alba,topita pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 60 gr biscuit mixat
  • Pentru cei maro:
  • 50 gr philadelphia,mixata ca o crema pufoasa
  • 50 gr ciocolata 70%cacao,topita cu o lingurita cacao,pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 70 gr biscuit mixat
  • o lingurita praf scortisoara
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza:

Biscuitii albi:


Intr-un castron se amesteca bine cu o furculita,sa fie mai gros,daca trebuie se mai adauga biscuit. Se lasa castronul o ora in frigider, sa se intareasca ciocolata. Se scoate ,pe o tableta, peste nuca de cocos,punem si deasupra,intindem si taiem cum dorim. Le pastram la frigider


Biscuitii maro:


Intr-un castron amestecam toate cu furculita,lasam o ora in frigider. Le scoatem modelam cu mana si o jumatate le trecem prin pistachio taiate, crestam putin si punem 3 petale de migdale taiate felii. Pastram la frigider

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

23.03.2011, 21:59

Prea buni...atunci lipim frigiderul cu scoci si punem sigiliu

bucatarimcudiana 1

24.03.2011, 15:32

adry88 1

02.06.2011, 16:50

superbi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede de post