Rulada cu ciocolata si blat capucino

de ionela2682 in Prajituri, 12 Apr 2013 | 5181 vizualizari

 

Am zis sa mai imbunatatesc cu ceva arome banalul blat de rulada si uitati ce mi-a iesit...

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada (tava de la aragaz)
  • 3 oua medii
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 plic capucino
  • -Crema
  • 1/2 pachet unt
  • 3-3 lg zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata si blat capucino:

-peste albusurile batute spuma tare cu putina sare adaugam zaharul si batem pana devine bezea


-galbenusurile le amestecam cu uleiul ,turnam aceasta compozitie peste bezeam


-cu ajutorul unei linguri amestecam usor compozitia ,adaugam faina in care am adaugat plicul de capucino .omogenizam compozitia si turnam in tava de la aragaz in care am pus hartie de copt


-coacem pana devine usor aurie cam 15 min in functie de cuptorul fiecaruia


-scoatem blatul din tava si-l rulam cald fiind,cu tot cu hartia de copt,infasuram strans intr-un prosop de bucatarie


Crema


-untul la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul,adaugam cacaoa si esenta de rom,omogenizam


-desfacem usor blatul ,intindem pe toata suprafata crema de unt ,dulam la loc si dam la rece cateva ore ,pana ce se va intari crema iar rulada va deveni ferma si va putea fi taiata cu usurinta


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata si blat capucino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

12.04.2013, 20:16

Ce imi place

diana_k 1

12.04.2013, 20:27

Lau 1

12.04.2013, 20:30

servesc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu ciocolata