Bomboane "Raffaello"

de robert_badica in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 12674 vizualizari

 

Bun gasit,dragii mei!Astazi va voi arata cum se fac renumitele,bomboane "Raffaello" ,cu interior moale,si aluna la mijloc.
O reteta simpla,perfecta pentru masa de Craciun!
Eu m-am inspirat de la Rocsy! :)
Au iesit tare bune!!!!

 

INGREDIENTE

  • 325 gr. lapte praf
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 150 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 30 gr. alune sau migdale
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Intr-o cratita se pun zaharul si untul si se lasa pana ce zaharul s-a topit complet. Se ia de pe foc si se adauga coaja si zeama de la lamaie. Dupa care punem nuca de cocos. Amestecam bine. Adaugam treptat si laptele praf. Amestecam si lasam la racit putin.


Formam bilute medii din compozitia rezultata si la mijloc punem o aluna sau o migdala, o dam prin nuca de cocos si gata, prima biluta :) Procedam la fel, pana ce terminam toata compozitia.


Sunt un pic cam migaloase atunci cand le modelezi, dar merita din plin! :)


Spor si pofta buna! Sarbatori fericite!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

14.12.2014, 11:19

Super arata! Bravo!

jolygina 1

14.12.2014, 17:02

iri_iri 1

14.12.2014, 22:59

Sunt foarte bune.eu am facut dar nu am folosit coaja de lamaie ,dar am folosit zahar pudra pentru ca se topeste mai repede si stafide.bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Raffaello