Bomboane "Raffaello"

de robert_badica in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 12458 vizualizari

 

Bun gasit,dragii mei!Astazi va voi arata cum se fac renumitele,bomboane "Raffaello" ,cu interior moale,si aluna la mijloc.
O reteta simpla,perfecta pentru masa de Craciun!
Eu m-am inspirat de la Rocsy! :)
Au iesit tare bune!!!!

 

INGREDIENTE

  • 325 gr. lapte praf
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 150 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 30 gr. alune sau migdale
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Intr-o cratita se pun zaharul si untul si se lasa pana ce zaharul s-a topit complet. Se ia de pe foc si se adauga coaja si zeama de la lamaie. Dupa care punem nuca de cocos. Amestecam bine. Adaugam treptat si laptele praf. Amestecam si lasam la racit putin.


Formam bilute medii din compozitia rezultata si la mijloc punem o aluna sau o migdala, o dam prin nuca de cocos si gata, prima biluta :) Procedam la fel, pana ce terminam toata compozitia.


Sunt un pic cam migaloase atunci cand le modelezi, dar merita din plin! :)


Spor si pofta buna! Sarbatori fericite!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

14.12.2014, 11:19

Super arata! Bravo!

jolygina 1

14.12.2014, 17:02

iri_iri 1

14.12.2014, 22:59

Sunt foarte bune.eu am facut dar nu am folosit coaja de lamaie ,dar am folosit zahar pudra pentru ca se topeste mai repede si stafide.bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Raffaello