Bomboane "Raffaello"

de robert_b in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 16720 vizualizari

 

Bun gasit,dragii mei!Astazi va voi arata cum se fac renumitele,bomboane "Raffaello" ,cu interior moale,si aluna la mijloc.
O reteta simpla,perfecta pentru masa de Craciun!
Eu m-am inspirat de la Rocsy! :)
Au iesit tare bune!!!!

 

INGREDIENTE

  • 325 gr. lapte praf
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 150 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 30 gr. alune sau migdale
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Intr-o cratita se pun zaharul si untul si se lasa pana ce zaharul s-a topit complet. Se ia de pe foc si se adauga coaja si zeama de la lamaie. Dupa care punem nuca de cocos. Amestecam bine. Adaugam treptat si laptele praf. Amestecam si lasam la racit putin.

Formam bilute medii din compozitia rezultata si la mijloc punem o aluna sau o migdala, o dam prin nuca de cocos si gata, prima biluta :) Procedam la fel, pana ce terminam toata compozitia.

Sunt un pic cam migaloase atunci cand le modelezi, dar merita din plin! :)

Spor si pofta buna! Sarbatori fericite!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mirela0911 1

14.12.2014, 11:19

Super arata! Bravo!

jolygina 1

14.12.2014, 17:02

iry-gabriela 1

14.12.2014, 22:59

Sunt foarte bune.eu am facut dar nu am folosit coaja de lamaie ,dar am folosit zahar pudra pentru ca se topeste mai repede si stafide.bravo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Raffaello