Bomboane Rocher

de Sim0na in Prajituri, 14 Ian 2013 | 1332 vizualizari

 

Sau, ca sa nu se mai creeze discutii... UN FEL DE bomboane Rocher! Dar la fel de delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 100 g migdale tocate
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura zahar pudra
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 50 g ciocolata cu lapte
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rocher:

Cuptorul se incalzeste la 180 grade.

Intr-o vas am pus 3 linguri zahar si 2 linguri apa si am lasat la foc mic pana zaharul s-a topit si siropul s-a legat. Siropul l-am pus peste migdalele tocate si am amestecat.

Ajutandu-ma de doua lingurite am format gramajoare de migdale, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie. Gramajoarele le-am pudrat cu zahar si am dat tava la cuptor pentru 5 minute.

Ciocolata am rupt-o bucati si am  topit-o la microunde. Cand migdalele s-au copt am luat fiecare gramajoara si am „tavalit-o” prin ciocolata. Cu o furculita am pus bomboanele pe o farfurie in care am pus hartie de copt. Am dat bomboanele la frigider pentru cateva minute, apoi le-am mancat cu mare pofta!

Simplu si absolut delicios!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rocher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Sim0na 1

15.01.2013, 19:47

Toamna, arunc, arunc!
Daciana, cu siguranta!! eu sunt mare fac Rocher, iar cu acestea mi-am facut pofta!!

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:13

mmm ce bune sunt

Patricia Iordache 1

28.02.2013, 09:19

Super reteta! Notata si aceasta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!