Bors calugaresc de cartofi

de nadina73 in Ciorbe, 23 Noi 2010 | 2573 vizualizari

 

Un bors minunat ,pe care prima data l-am mancat la Manastire la Recea ,jud Mures.Un bors de cartofi cu mamaliguta...................... sincer ,nici nu va puteti inchipui ce gust gust minunat are acel bors

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1,5 litri apa
  • sare
  • 2cuburi vegeta naturala pregatita in casa
  • 1 capatana usturoi
  • 1 litru de bors de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors calugaresc de cartofi:

Se curata cartofi si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare si cuburile de vegeta naturala (daca nu aveti puneti putin delikat) se lasa sa fiarba la foc potirvit. Cand cartofii sant fierti se pune usturoiul pisat si borsul caldut(incalzit putin sau chiar dat un clocot inainte).


Se lasa sa mai dea 2-3 clocote si borsul e gata


La mamastire la Recea ,jud Mures am mancat cu mamaliguta ...minunat,merita sa incercati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors calugaresc de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Mihaela11_jo 1

23.11.2010, 22:11

Vegeta de casa, bors de casa! O delicatesa!
Si arata atat de apetisant

MotanLaOale 1

24.11.2010, 08:16

aziz 1

24.11.2010, 12:27

nadina sa ne fi invirti la la aceeasi minastire amindoua dar in zile diferite?tu cu ,,bors calugaresc,,eu cu ciorba de fasolica cu bureti si orez,,.......super tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de gaina