Bors de cartofi

de pity19 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2014 | 1608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 plic bors magic
  • 4 linguri smantana grasa
  • 2 linuguri ardei tocati la borcan
  • 2 linguri morcov tocat la borcan ( se gaseste la magazine mari )
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel uscat la plic
  • 5 l apa
  • 4 carnati proaspeti congelati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:


  1. Curatam cartofii de coaja , clatim ; Taiem fiecare cartof in doua dupa care in patru ;

  2. Punem cartofii la fiert in apa cu sare ;

  3. Adaugam peste cartofi ardeii tocati si morcovii ;

  4. Lasam la dezghetat carnatii ; Ii taiem felii ; Punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 minute ;

  5. Cand cartofii sunt aproape fierti , turnam carnatii cu tot cu zeama din castron si lasam pana cartofii sunt fierti ;

  6. Punem borsul magic ( 1-2 linguri ) , smantana , sare , piper si vegeta dupa gust ; Adaugam 1-2 lingurite patrunjel uscat ;

  7. Lasam putin la foc mic amestecand continuu ;

  8. Luam de pe foc si lasam la racit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

07.10.2014, 15:24

bun

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:27

babi5 1

12.10.2014, 16:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Borş de cartofi