Branza marinata pane

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 17395 vizualizari

 

Cam...buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de branza feliate dintr-un calup( eu folosesc Hochland de vaca cea la cutie mare)
  • turmeric
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline 1/4 pahar
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • faina( o farfurie plina)
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza marinata pane:

Marinam branza o ora intr-un amestec de ulei de masline , turmeric, oregano, busuioc.


Pregatim 3 farfurii una cu oul batut, una cu faina si una cu pesmet.


Luam fiecare bucata de branza o trecem prin oul batut, apoi prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Lasam branza astfel pregatita la rece in jur de 15 minute.


Prajim branza pe ambele parti avnd grija ca focul sa fie mediu. Daca se cere se schimba uleiul pentru a doua tura de prajit.


Se scot pe un platou tapetat cu un servet absorbant de hartie.


O reteta simpla, dar delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza marinata pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

babi5 1

06.10.2013, 16:15

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 10:20

foarte gustoasa

RuxyRux 1

11.11.2013, 10:23

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Branza halloumi prajita