Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura

de andreea_angelo in Prajituri, 29 Noi 2012 | 1015 vizualizari

 

INGREDIENTE

o cutie de amestec pt briose ,continutul pachetului:

  • 270g amestec pt copt
  • 50g praf pentru crema
  • 20g fulgi de ciocolata alba
  • 12 forme pentru briose

pentru aluat:

  • un ou
  • 100ml ulei
  • 100ml lapte

pentru crema:

  • 200g branza proaspata
  • 50g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura:

Se adauga amestecul pentru copt intr_un vas inalt impreuna cu un ou,uleiul si laptele,se amesteca cu ajutorul mixerului sau telului,pana devine cremos.


Se pun cele 12 forme de copt pe o foaie de hartie sau o tava mai mare si se imparte aluatul in toate formele.


Se coc cca.25 minute,dar inainte de a le scoate din cuptor verificam cu o scobitoare,


Dupa coacere puneti briosele la racit si pregatim crema.


Se adauga branza cu margarina si praful pentru crema intr-un vas si mixam bine pana se formeaza crema.


Se decoreaza briosele cu crema si presarati fulgii de ciocolata alba peste crema brioselor.


Pastrati briosele la frigider inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

andreea_angelo 1

30.11.2012, 11:00

multumesc frumos

Sim0na 1

30.11.2012, 16:47

andreea_angelo 1

01.12.2012, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu bacon si cascaval