Briose cu cafea si stafide

de adasev12 in Dulciuri, 9 Dec 2011 | 1636 vizualizari

 

sunt indragostita de briose, si nu-mi mai trece frate....

 

INGREDIENTE

  • 125 g iaurt de cafea
  • 2 lg-ite ness dizolvat cu 2 lg  lapte
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 10 lg zahar
  • 12 lg faina
  • 100 g stafide
  • 1/2  praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea si stafide:

Mai intai punem stafidele la inmuiat in apa fierbinte., cam 15 min.


Intre timp pregatim compozitia:


Ouale se bat cu zaharul pana devin o spuma densa, se adauga apoi iaurtul si uleiul, sarea, ness-ul, praful de copt se amesteca cu faina si se incorporeaza apoi faina in compozitie, lg cu lg, amestecand bine dupa fiecare lingura.


Punem si stafidele, dar pastram o manuta .


Amestecam usor cu lingura si turnam in formele unse si tapetate cu faina, cate 2 lg.


Incingem cuptorul la 180 g si punem briosele la copt, nu inainte de a distribui pe ele stafidele pastrate.


Se coc cam 25-30 min.


Sunt o bunatate.


Puteam sa pun si 3 l-ite d ecafea, ca nu a fost prea multa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

adasev12 1

10.12.2011, 12:38

gabytza, si tie
rocsi...notat
ruxy...mare dreptate ai

adasev12 1

10.12.2011, 12:40

mirela...ms
mitinita...ar merge ff bine

adasev12 1

10.12.2011, 12:42

retetegg...
motan, multumesc
miuta....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cafea