Briose cu cafea si stafide

de adasev12 in Dulciuri, 9 Dec 2011 | 1816 vizualizari

 

sunt indragostita de briose, si nu-mi mai trece frate....

 

INGREDIENTE

  • 125 g iaurt de cafea
  • 2 lg-ite ness dizolvat cu 2 lg  lapte
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 10 lg zahar
  • 12 lg faina
  • 100 g stafide
  • 1/2  praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea si stafide:

Mai intai punem stafidele la inmuiat in apa fierbinte., cam 15 min.


Intre timp pregatim compozitia:


Ouale se bat cu zaharul pana devin o spuma densa, se adauga apoi iaurtul si uleiul, sarea, ness-ul, praful de copt se amesteca cu faina si se incorporeaza apoi faina in compozitie, lg cu lg, amestecand bine dupa fiecare lingura.


Punem si stafidele, dar pastram o manuta .


Amestecam usor cu lingura si turnam in formele unse si tapetate cu faina, cate 2 lg.


Incingem cuptorul la 180 g si punem briosele la copt, nu inainte de a distribui pe ele stafidele pastrate.


Se coc cam 25-30 min.


Sunt o bunatate.


Puteam sa pun si 3 l-ite d ecafea, ca nu a fost prea multa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

adasev12 1

10.12.2011, 12:38

gabytza, si tie
rocsi...notat
ruxy...mare dreptate ai

adasev12 1

10.12.2011, 12:40

mirela...ms
mitinita...ar merge ff bine

adasev12 1

10.12.2011, 12:42

retetegg...
motan, multumesc
miuta....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cafea