Briose cu ciocolata

de susu in Dulciuri, 27 Mar 2010 | 1310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 175 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata neagra
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 ou  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt si cacao.

Se amesteca oul cu laptele, uleiul, vanilia si zaharul pana se topesc cristalele. Ciocolata se topeste la bain marie si se adauga la ingredientele lichide.


Se adauga in ploaie, treptat ingredientele uscate si se amesteca de jos in sus. Turnam compozitia in forme si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 25-30 de minute. Eu am pus la fiecare briosa in mijloc cate o bucatica de ciocolata care se va topi pe jumatate. Sunt delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

28.03.2010, 12:30

merge langa un laptic sau ceai

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:22

asa e rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mascarpone,zmeură şi ciocolată