Briose cu ciocolata

de e_Delicios100 in Dulciuri, 17 Feb 2016 | 628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 100ml ulei
  • 6 linguri faina alba
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

1. In bolul unui mixer se bat albusurile spuma cu un pic de sare.


2. Intr-un alt vas se mesteca faina cu praful de de copt.


3. Peste cacao se toarna 1-2 linurite de ulei si se mesteca pina se obtine o pasta.


4. Galbenusurile cu zaharul le mixam, pe parcurs adaugam uleiul ramas putin cite putin continuind mixarea pina se obtine o pasta mai densa.


5. Galbenusurile mixate le adaugam peste ablusurile spuma si incorporam cu o spatula incet de tot prin miscari circulare ca sa nu stricam spuma, adaugam cacaua apoi faina trebuta prin sita.


6. Cu ajutorul unei linguri puneti aluatul in forme si bagati in cuptorul preincalzit la 180 grade in timp mediu de 30-40 min in dependenta de cuptor.


NOTA: Puteti sa decorati cu ciocolata topita si migdale sau sa puneti in fiecare briosa cite o bucata de ciocolata inaite de a o baga in cuptor. Apropo, cacaua este optionala, puteti face si briose aurii daca o excludeti sau nu va place.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mirela0911 1

21.02.2016, 11:21

Frumusele!

e_Delicios100 1

21.02.2016, 22:57

Rocsi ai preparat dupa reteta mea?

e_Delicios100 1

21.02.2016, 22:57

Multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie cu fulgi de ciocolata