Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

de laylalala in Dulciuri, 8 Iul 2010 | 2964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt 
  • 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale
  • 1 ou
  • 250 ml lichior de cocos
  • 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma
  • 200 gr faina
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms:

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.


Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.


Se imparte aluatul obtinut in forma de briose.Se presara fiecare briosa cu bomboane M&Ms apoi se dau la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Laly 1

08.07.2010, 22:29

Vreau si eu una te rog frumos

Rocsi 1

08.07.2010, 23:00

una una si eu

cristinne 1

09.07.2010, 19:33

arata fabulos!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme