Briose cu ciocolata si ness

de roberta24 in Prajituri, 3 Mai 2010 | 5145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Briose
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 50 gr unt
  • 250 gr iaurt gras (eu am folosit Tnuva cu 4,4% grasime)
  • 2 linguri cacao
  • 150 gr faina
  • un praf de copt
  • o fiola de rom
  • Crema
  • un plic de creme ole de vanilie
  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lingurite ness
  • Decor
  • cirese confiate
  • toping de ciocolata si de caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si ness:

Briose:


Ouale se mixeaza cu un praf de sare foarte bine, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana cand compozitia capata consistenta unei creme, se adauga esenta de rom. Topim untul si il turnam in fir subtire peste crema de oua mixand in continuare, adaugam iaurtul si la final faina amestecata cu cacao si praful de copt, amestecand usor cu o lingura de lemn. Punem aluatul in forme si dam la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute.


Crema:


amestecam laptele rece cu frisca lichida, adaugam praful de crem ole si mixam pana obtinem o crema cu consistenta pufoasa, adaugam nessul si omogenizam.


Ornam briosele coapte si racite cu crema de ness.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si ness" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Mihaela11_jo 1

16.01.2011, 08:33

Super

elena1988 1

02.02.2011, 17:33

deyutzky 1

05.04.2011, 23:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos