Briose cu dovleac

de Julie in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 1646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • o cana dovleac ras
  • 75 g zahar
  • -Se pun la calit. Cand dovleacul s-a inmuiat se adauga :
  • 2 linguri scortisoara
  • cateva stafide
  • o jumatate cana cu nuci macinate

Se opreste focul si se lasa sa se raceasca. Mai departe avem nevoie de:

  • 2 oua 
  • 75 g zahar 
  • 50 g unt
  • 1 praf de copt 
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 150-200 g faina

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac:

Se bat ouale cu zaharul apoi se adauga restul ingredientelor.

Peste acest aluat se pune si amestecul de dovleac si se amesteca usor.


Se pune aluatul in formele de briose captusite cu hartie ondulata.

Deasupra se presara nuca de cocos, asa...mai mult de moft :)

Se coc 30-35 minute la foc domol.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Julie 1

18.06.2010, 20:50

Briosele astea chiar nu au placut nimanui?!

gaby_duceag 1

18.06.2010, 20:54

ce dulce esti. Julie, am lipsit vreo 2ore si deja nu stiu la care reteta sa ma uit) asa ca fii sigura ca le-au placut dar nu mai faci fata sa scrii la toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Omuleţul din turtă dulce