Briose cu dovleac

de Julie in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 2118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • o cana dovleac ras
  • 75 g zahar
  • -Se pun la calit. Cand dovleacul s-a inmuiat se adauga :
  • 2 linguri scortisoara
  • cateva stafide
  • o jumatate cana cu nuci macinate

Se opreste focul si se lasa sa se raceasca. Mai departe avem nevoie de:

  • 2 oua 
  • 75 g zahar 
  • 50 g unt
  • 1 praf de copt 
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 150-200 g faina

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac:

Se bat ouale cu zaharul apoi se adauga restul ingredientelor.

Peste acest aluat se pune si amestecul de dovleac si se amesteca usor.


Se pune aluatul in formele de briose captusite cu hartie ondulata.

Deasupra se presara nuca de cocos, asa...mai mult de moft :)

Se coc 30-35 minute la foc domol.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Julie 1

18.06.2010, 20:50

Briosele astea chiar nu au placut nimanui?!

gaby_duceag 1

18.06.2010, 20:54

ce dulce esti. Julie, am lipsit vreo 2ore si deja nu stiu la care reteta sa ma uit) asa ca fii sigura ca le-au placut dar nu mai faci fata sa scrii la toate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foi cu crema de ciocolata