Briose cu gem de piersici-de post

de mikidaniro in Prajituri, 7 Mar 2012 | 2709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri de gem de piersici
  • 2 linguri de ulei de masline(merge si normal)
  • 6 linguri fanta de portocale
  • 4 linguri cu varf de faina
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita cu varf de cacao
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem de piersici-de post:

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul.Adaugam uleiul,fanta, esenta de vanilie si amestecam pana se omogenizeaza,apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si amestecam energic.


Intr-o tava de briose in care punem hartie speciala sau ungem cu ulei si tapetam cu faina,punem 3/4 din compozie.Compozitia ramasa o amestecam cu cacaua,esenta de rom si punem deasupra fiecarei briose.


Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pt 20-25 de min.sau pana trece testul scobitorii.

 

TIPS-URI

1

compozitia este pentru 6 briose mari

2

optional le puteti servi cu gem sau dulceata deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem de piersici-de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

08.03.2012, 21:32

Tare bine arata!!

MIUTA 1

09.03.2012, 17:32

Excelent

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:01

Ce bunatate! Eu nu ma impac cu ideea de ulei de masline in praji...prefer uleiul de cocos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi pt copii