Briose cu inima calda

de anuta in Prajituri, 2 Feb 2016 | 1146 vizualizari

 

Nicio zi fara ciocolata!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 225 g faina,
  • 75 g amidon porumb,
  • 2 lingurite rase de bicarbonat,
  • 150 g zahar pudra,
  • 3linguri de unt (sau margarina)moale, la temperatura camerei,
  • 4 linguri de lapte,
  • 250 g iaurt,
  • zahar pudra pentru presarat,
  • 8 trufe de ciocolata,
  • bombonele de ciocolata pentru decor
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inima calda:

1.Se amesteca si se cern faina, amidonul si bicarbonatul. Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul, cu laptele, uleiul si iaurtul. Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se amesteca repede pentru a se combina; compozitia trebuie sa nu fie omogena.


2.Se toarna in forme de briose, mai mult de jumatate in fiecare forma apoi presam in mijlocul fiecaruia cate o jumatate de trufa (daca trufele sunt mai mari sau cate una daca sunt mai mici). Se presara bombonele de ciocolata si apoi se dau la copt cca.15 min.la foc potrivit. Se scot din forme, se lasa 10 minute sa se raceasca un pic apoi se pot consuma, cand ciocolata din mijloc este calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inima calda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Gicuta69 1

03.02.2016, 15:30

anuta 1

04.02.2016, 15:45

MotanLaOale 1

09.02.2016, 10:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca Sumegi