Briose cu seminte de mac (Poppy Seed Muffins)

de ionela2682 in Prajituri, 6 Mai 2011 | 2272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani (260 grame) faina
  • 1 lingura seminte de mac
  • 1 / 4 linguriţă de sare
  • 1 / 2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 / 2 cana (113 grame) unt nesărat
  • 1 ceasca (200 de grame) granulat zahăr alb
  • 2 oua mari
  • Coaja de lamaie
  • 1 cană (240 ml), iaurt simplu sau smantana (nu folositi iaurt fără grăsime sau smântână)
  • 1 lingurita esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu seminte de mac (Poppy Seed Muffins):

-intr-un castron se amesteca faina cu semintele de mac,sarea si bicarbonatul de sodiu


-Separat in alt bol se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine pufos


-se adauga ouale pe rand,amestecand foarte bine dupa fiecare


-se adauga iaurtul


-coaja de lamaie si esenta de vanilie


-se adauga totul in amestecul de faina


-se omogenizeaza compozitia


-se toarna in formele de briose


-se coc la temperatura de205 grade 18-20 min sau pana trec testul scobitorii.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu seminte de mac (Poppy Seed Muffins)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ionela2682 1

09.05.2011, 10:45

Multumesc fetelor....au fost intradevar delicioase...nici nu stiu cum au zburat....abia le-am putut trage in poza

Bucataras Medi 1

13.05.2011, 19:26

apetisante...........

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

RETETA RECOMANDATA
Prajitura delicioasa Nuti