Briose cu smantana

de gaby_gabytza in Prajituri, 15 Mai 2014 | 1107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar
  • 1 esenta rom
  • 2-3 linguri cacao
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt

decor

  • smantana
  • zahar
  • bombonele decorative
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu smantana:

Mixam margarina cu zaharul pana se topeste.


Adaugam ouale mixate cu cacaoa si esenta.In timp ce mixam crema mai adaugam cate o lingura de faina ca sa nu se lase aluatul.Adaugam smantana mixam iar la final adaugam plicul de praf de copt amestecat cu restul de faina. Ungem formele de briose cu unt si le umplem 3/4.


Dam la cuptorul preincalzit pana trece testul cu scobitoarea.Le lasam sa se raceasca. Mixam smantana cu zaharul pana devine o crema consistenta (cca 10 min) si dam la frigider pana se racesc briosele. Decoram briosele cu frisca si cu bombonele :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

merisor 1

15.05.2014, 14:33

Minunate!

mirela0911 1

15.05.2014, 21:31

Frumoase si delicioase!

gaby_gabytza 1

16.05.2014, 09:33

multumesc dragelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu banane