Briose cu suc de portocale si fructe confiate

de -Licurici- in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de zahar;
  • o cana si jumatate suc de portocale rosii;
  • o jumatate de cana de ulei;
  • esenta de portocale;
  • esenta de lamaie;
  • o lingurita coaja rasa de lamaie + portocala;
  • 3 cani si jumatate de faina;
  • un plic de praf de copt;
  • o jumatate de lingurita amoniu pentru prajituri;
  • merisoare confiate;
  • cirese confiate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de portocale si fructe confiate:


  1. Se mixeaza zaharul cu sucul de portocale, pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul, esentele si coaja de lamaie + portocale.

  2. Se amesteca faina cu praful de copt si amoniul, apoi se adauga, putin cate putin, peste celelalte ingrediente.

  3. Se adauga si cateva merisoare in compozitie.

  4. Se toarna din compozitie in tava pentru briose (cam 2 linguri in fiecare forma), apoi se orneaza cu merisoare si cirese confiate.

  5. Se baga tava la cuptorul preincalzit, pentru 40 min.

  6. Din compozitie ies 18 briose.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de portocale si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

-Licurici- 1

07.04.2016, 09:37

Catalina L 1

09.04.2016, 10:13

f freusita bravo

mirela0911 1

12.04.2016, 20:41

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Semifreddo de cafea