Briose cu suc de portocale si fructe confiate

de -Licurici- in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de zahar;
  • o cana si jumatate suc de portocale rosii;
  • o jumatate de cana de ulei;
  • esenta de portocale;
  • esenta de lamaie;
  • o lingurita coaja rasa de lamaie + portocala;
  • 3 cani si jumatate de faina;
  • un plic de praf de copt;
  • o jumatate de lingurita amoniu pentru prajituri;
  • merisoare confiate;
  • cirese confiate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de portocale si fructe confiate:


  1. Se mixeaza zaharul cu sucul de portocale, pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul, esentele si coaja de lamaie + portocale.

  2. Se amesteca faina cu praful de copt si amoniul, apoi se adauga, putin cate putin, peste celelalte ingrediente.

  3. Se adauga si cateva merisoare in compozitie.

  4. Se toarna din compozitie in tava pentru briose (cam 2 linguri in fiecare forma), apoi se orneaza cu merisoare si cirese confiate.

  5. Se baga tava la cuptorul preincalzit, pentru 40 min.

  6. Din compozitie ies 18 briose.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de portocale si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

-Licurici- 1

07.04.2016, 09:37

Catalina L 1

09.04.2016, 10:13

f freusita bravo

mirela0911 1

12.04.2016, 20:41

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra