Briose de legume cu cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2014 | 1530 vizualizari

 

Un aperitiv special pentru zilele de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • - 300 g legume mexicane congelate
  • - 500 ml apa
  • - 2 lg baza pentru mancaruri
  • - 100 g cascaval
  • - 2 plicuri de gelatina alimentara (20 g)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de legume cu cascaval:

- Legumele congelate le pui la fiert in apa si adaugi 2 linguri de baza pentru mancaruri. Lasi cat sa dea un clocot, apoi le strecori.


- Tai cascavalul cubulete.


- Pui gelatina la umflat in 200 ml de apa rece.


- Asezi cascavalul si cateva legume in formele pentru briose.


- Cand gelatina este umflata o pui la foc mic pana cand se lichefiaza, dar ai grija sa nu fiarba! Adaugi gelatina in supa si pui cate 2 linguri in fiecare forma.


- Mai adaugi legume si completezi cu supa.


-Dai la rece pentru cca 2 ore.


Cand le servesti, le scoti din forma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

30.12.2014, 06:00

mirela0911 1

31.12.2014, 11:41

Frumusele!

marcela1979 1

01.01.2015, 10:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval