Briose din albusuri cu nuca de cocos

de Geanina87 in Prajituri, 20 Sep 2013 | 2931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 7 linguri faina
  • 4 linguri de ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • Umplutura:
  • 1 albus de ou
  • 50 g nuca de cocos
  • 3-4 linguri de zahar
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu nuca de cocos:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul pana devine o spuma lucioasa. Mixam in continuare adaugand pe rand uleiul,zaharul vanilat si esenta de vanilie. Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si, putin cate putin, o incorporam in compozitia de albusuri amestecand cu o lingura de jos in sus.

Separat amestecam intr-un bol ingredientele pentru umplutura.

Pregatim(ungem cu putin ulei) formele pentru briose, adaugam cate o lingura din compozitie si cate o lingurita de umplutura, apoi punem din nou compozitie cat sa acoperim umplutura. Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Geanina87 1

21.09.2013, 20:26

bianca92 1

24.10.2013, 14:55

Ce bine arata. Cred ca sunt foarte bune

Geanina87 1

24.10.2013, 15:19

Multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!