Briose din albusuri cu nuca de cocos

de Geanina87 in Prajituri, 20 Sep 2013 | 3139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 7 linguri faina
  • 4 linguri de ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • Umplutura:
  • 1 albus de ou
  • 50 g nuca de cocos
  • 3-4 linguri de zahar
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu nuca de cocos:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul pana devine o spuma lucioasa. Mixam in continuare adaugand pe rand uleiul,zaharul vanilat si esenta de vanilie. Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si, putin cate putin, o incorporam in compozitia de albusuri amestecand cu o lingura de jos in sus.


Separat amestecam intr-un bol ingredientele pentru umplutura.


Pregatim(ungem cu putin ulei) formele pentru briose, adaugam cate o lingura din compozitie si cate o lingurita de umplutura, apoi punem din nou compozitie cat sa acoperim umplutura. Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Geanina87 1

21.09.2013, 20:26

bianca92 1

24.10.2013, 14:55

Ce bine arata. Cred ca sunt foarte bune

Geanina87 1

24.10.2013, 15:19

Multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ca-n America (double crust apple pie)