Briose Fluture

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Ian 2011 | 2572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati
  • -2 cesti faina neagra
  • -1 ceasca zahar
  • 2 oua
  • - 1 iaurt mic 
  • -50 ml ulei
  • - esenta vanilie
  • -coaja de la o portocala
  • -1 praf de copt
  • pentru fluturi
  •  ciocolata neagra
  • -ciocolata alba
  • -colorant rosu
  • crema de unt
  • 200 gr unt
  • 50 zahar pudra
  • colorant rosu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Fluture:

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare apoi se pun peste faina se adauga si coaja de portocala si esenta. Se amesteca bine toate ingredientele. Se toarna cate o lingura din comozitie in forme si se coc 20 min.



Pt fluturi avem nevoie de hartie de copt. Se topeste ciocolata pe baie de abur , in ciocolata alba se pune o picatura de colorant si se amesteca bine. Cu ajutorul unei pungi in care am pus ciocolata cu cacao ,desenam pe hartie aripi de fluture, pe interior punem ciocolata roz.



Crema de unt(pentru cr nu am avut suficient unt asa ca am pus mai putin pe fiecare briosa) se amesteca toate ingredientele.



Pe briosele racite se pune crema de unt apoi aripile de fluture.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Fluture" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MIUTA 1

12.01.2011, 23:42

Foarte dragalase

deyutzky 1

05.04.2011, 23:34

gaby_gabytza 1

25.08.2011, 11:32

ce dragute is

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Romburi cu lapte