Briose pufoase

de karla in Prajituri, 2 Apr 2013 | 2804 vizualizari

 

Trebuiau sa fie RED VELVET dar din pacate nu a fost bun colorantul ,dar au iesit super pufoase si gustoase sper sa va placa.
Aceasta reteta am luat-o de la http://magieinbucatarie.blogspot.ro/2012/06/briose-red-velvet.html ,dar am adaptat-o eu.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr de unt
  • 350 gr de zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • esenta de vanilie/rom
  • 1 lingurita otet
  • colorant
  • ciocolata
  • un plic de clazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat


Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul .


In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu hartiute la 180 grade timp de 25 minute.


Se decoreaza cu ciocolata si glazura.


 

TIPS-URI

1

folositi un colorant gel

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

karla 1

05.04.2013, 12:40

multumesc mult pentru sustinere

Lau 1

07.04.2013, 18:54

place

karla 1

08.04.2013, 18:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu nuci si stafide