Bruschete cu vinete si avocado

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2015 | 3322 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa . Am folosit avocado si fulgi de drojdie inactivi. Acesti fulgi de drojdie i-am descoperit de curan si am citit multe despre ei . Sunt numiti ,,parmezanul vegetarienilor,, , sunt o sursa importanta de protein si complexul de vitamin B .

 

INGREDIENTE

  • -1 vanata
  • -1 avocado
  • -1 jumate lamaie
  • -50 ml suc de rosii
  • -50 ml ulei masline
  • -sare
  • -piper
  • -2 fire de ceapa verde
  • -2 catei usturoi
  • Optional : rosii si fulgi de drojdie inactivi
  • Pt bruschete : felii de paine (bagheta , franzela etc)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete si avocado:

Vanata o spalam si o taiem cubulete cam de 0.5x0.5 cm si presaram pee a putina sare ca sa lase apa (daca doriti o puteti curata de coaja , asa cum am facut eu sau puteti lasa si coaja ) .

Ceapa verde o spalam si o taiem rondele .

Avocado il curatam si il taiem si pe el cubulete , dupa care il stropim cu zeama de lamaie .

Usturoiul il pisam bine sau il taiem rondele subtiri , asta este optional.

Intr-o tigaie punem la incins uleiul de masline , cand este cald adaugam vanata si o lasam sa se caleasca . Va trage tot uleiul asa ca daca vreti sa fie mai gatita se poate adauga putina apa.  Adaugati sucul de rosii si usturoiul pisat . Asezonati cu sare si piper si lasati sa scada bine sosul .

Sucul de rosii se poate inlocui cu rosii taiate cubulete , dar asta ramane la alegerea voastra.

Punem ceapa verde si avocado , amestecam de cateva ori si oprim focul.

Painea o taiem pe diagonala si o prajim .

Asezam pe platou si punem pe paine o cantitate generoasa de vanata .

Deasupra asezam cate o felie de rosie si presaram fulgi de drojdie inactivi.

 

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu parmezan, telemea sau cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete si avocado" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita