Budinca

de gaby_duceag in Dulciuri, 29 Sep 2010 | 3664 vizualizari

 

by medi=))=)))

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 grame branza vaci
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri gris
  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • putina sare
  • 200 gr zahar
  • coaja de la jumatate de  lamaie
  • putin unt
  • un plic de zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca:

Simplu ca buna ziua:


Am pus branza intr-un castron mai maricel impreuna cu smantana, sarea si am blenduit bine.


Am adaugat zaharul, coaja de lamaie, grisul, faina, laptele si ouale batute putin si zaharul vanilat.


Am amestecat bine (tot cu blenderul) .


Ungem un vas de yena, ceramica, silicon, cu unt si turnam compozitia.


Introducem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor.


Eu am servit pudrata cu zahar, cu sirop de capsuni.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

gaby_duceag 1

09.10.2010, 10:20

de unde????))))))

gaby_duceag 1

09.10.2010, 10:22

auzi, de unde vrei tu sa mai am ca ambele s-au terminat tot atunci))

babi5 1

12.08.2013, 18:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

ieri la 23:54

Farfalle cu măsline, în sos picant de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 18:43

Tartă cu mere

de Meea 4

ieri la 14:42

Crochete cu peste

de Rocsi 9

pe 18.10 la 21:08

RETETA RECOMANDATA
Chec tricolor