Budinca

de gaby_duceag in Dulciuri, 29 Sep 2010 | 2840 vizualizari

 

by medi=))=)))

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 grame branza vaci
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri gris
  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • putina sare
  • 200 gr zahar
  • coaja de la jumatate de  lamaie
  • putin unt
  • un plic de zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca:

Simplu ca buna ziua:


Am pus branza intr-un castron mai maricel impreuna cu smantana, sarea si am blenduit bine.


Am adaugat zaharul, coaja de lamaie, grisul, faina, laptele si ouale batute putin si zaharul vanilat.


Am amestecat bine (tot cu blenderul) .


Ungem un vas de yena, ceramica, silicon, cu unt si turnam compozitia.


Introducem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor.


Eu am servit pudrata cu zahar, cu sirop de capsuni.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

gaby_duceag 1

09.10.2010, 10:20

de unde????))))))

gaby_duceag 1

09.10.2010, 10:22

auzi, de unde vrei tu sa mai am ca ambele s-au terminat tot atunci))

babi5 1

12.08.2013, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krem a la Krem