Budinca

de gaby_duceag in Dulciuri, 29 Sep 2010 | 2682 vizualizari

 

by medi=))=)))

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 grame branza vaci
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri gris
  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • putina sare
  • 200 gr zahar
  • coaja de la jumatate de  lamaie
  • putin unt
  • un plic de zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca:

Simplu ca buna ziua:


Am pus branza intr-un castron mai maricel impreuna cu smantana, sarea si am blenduit bine.


Am adaugat zaharul, coaja de lamaie, grisul, faina, laptele si ouale batute putin si zaharul vanilat.


Am amestecat bine (tot cu blenderul) .


Ungem un vas de yena, ceramica, silicon, cu unt si turnam compozitia.


Introducem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor.


Eu am servit pudrata cu zahar, cu sirop de capsuni.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

gaby_duceag 1

09.10.2010, 10:20

de unde????))))))

gaby_duceag 1

09.10.2010, 10:22

auzi, de unde vrei tu sa mai am ca ambele s-au terminat tot atunci))

babi5 1

12.08.2013, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Budincă de melcişori cu brânză de vaci