Budinca cu cacao si smantana.

de lilik in Dulciuri, 9 Noi 2012 | 1632 vizualizari

 

Fetitei mele ii place tare mult budinca,asa ca am vrut sa ii dau ceva mai sanatos si muuult mai gustos decat ce se gaseste in comert...

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 200 ml smantana dulce
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 3 galbenusuri
  • 30 gr amidon
  • Pentru decor:
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura zahar pudra vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cacao si smantana.:

Frecam galbenusurile cu zaharul,apoi adaugam cacao,amidonul si adaugam treptat smantana si laptele,amestecand pentru a nu face cocoloase.


Punem compozitia pe foc si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa,apoi dam deoparte.


Dupa ce s-a racorit putin punem budinca in 4 cupe si lasam sa se raceasca la temperatura camerei,dupa care dam la frigider cateva ore(eu am lasat-o peste noapte).


In momentul servirii,batem smantana cu zaharul pudra si punem cate un mot pe fiecare budinca.


Pofta buna!!;)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cacao si smantana." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

-Miti- 1

09.11.2012, 20:23

ce eleganta e

Rocsi 1

09.11.2012, 20:26

Mmmmm un desert pe gustul meu

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa lipicioasa cu cafea, zmeura si budinca de cacao