Spumă de căpşuni

de madi_marin in Dulciuri, 21 Mai 2012 | 4023 vizualizari

 

Mi s-au anunţat în scurt nişte musafiri şi m-am gândit să pregătesc rapid o spumă de căpşuni. Delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 300 g căpşuni
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spumă de căpşuni:

Se spumează frişca rece.


200 g căpşuni se fac piure , iar 100 g se taie cubuleţe. Se încorporează în frişca bătută împreună cu zahărul vanilat şi se amestecă bine.


Se porţionează şi se dau cupele la rece până la servire.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spumă de căpşuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

madi_marin 1

24.05.2012, 18:05

SomOna...ma bucur ca iti place...

Panacris 1

20.04.2014, 21:35

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 13:34

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca