Budinca cu mascarpone

de Rocsi in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 3110 vizualizari

 

Imi plac mult budincile cu paste si branza dulce,dar aromate!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza de vaci cremoasa
  • 150 gr mascarpone
  • 150 gr de paste(de orice tip)
  • 3 oua
  • 5 lingrui zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura  praf crema de vanilie Dr.Oetker
  • 2 lingurite coaja de portocala rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu mascarpone:

Punem intr-o cratita niste apa la fiert impreuna cu un praf de sare.


Cand da in clocot punem pastele si le fierbem circa 8-10 minute.


Ouale le batem spuma impreuna cu zaharul.


Adaugam mascarponele peste ouale batute si il incorporam.


Branza de vaci o sfaramam cu degetele si o adaugam in compozitia de mai sus.


Apoi punem crema de vanilie,esenta si coaja de portocala rasa.


Le amestecam usor cu o lingura.


Pastele fierte le scurgem de apa si le lasam 3-4 minute sa se racoreasca.


Le amestecam apoi cu crema de branza.


Luam o tava rotunda(sau alta forma ,nu conteaza)si o tapetati cu hartie de copt.


Turnati compozitia in ea si o dati in cuptorul incins.


Reglati o temperatura potrivita si lasati-o pana prinde o culoare usor aurie deasupra,cam 40 de minute.


Cand e gata,o lasam putin la racorit si putem sa servim!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mena29 1

03.02.2012, 12:18

Place,place

jolygina 1

03.02.2012, 18:17

vreau si eu

Rocsi 1

03.02.2012, 21:20

Lau,Mena,Joly

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si stafide