Budinca cu mascarpone

de Rocsi in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 3805 vizualizari

 

Imi plac mult budincile cu paste si branza dulce,dar aromate!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza de vaci cremoasa
  • 150 gr mascarpone
  • 150 gr de paste(de orice tip)
  • 3 oua
  • 5 lingrui zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura  praf crema de vanilie Dr.Oetker
  • 2 lingurite coaja de portocala rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu mascarpone:

Punem intr-o cratita niste apa la fiert impreuna cu un praf de sare.


Cand da in clocot punem pastele si le fierbem circa 8-10 minute.


Ouale le batem spuma impreuna cu zaharul.


Adaugam mascarponele peste ouale batute si il incorporam.


Branza de vaci o sfaramam cu degetele si o adaugam in compozitia de mai sus.


Apoi punem crema de vanilie,esenta si coaja de portocala rasa.


Le amestecam usor cu o lingura.


Pastele fierte le scurgem de apa si le lasam 3-4 minute sa se racoreasca.


Le amestecam apoi cu crema de branza.


Luam o tava rotunda(sau alta forma ,nu conteaza)si o tapetati cu hartie de copt.


Turnati compozitia in ea si o dati in cuptorul incins.


Reglati o temperatura potrivita si lasati-o pana prinde o culoare usor aurie deasupra,cam 40 de minute.


Cand e gata,o lasam putin la racorit si putem sa servim!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mena29 1

03.02.2012, 12:18

Place,place

jolygina 1

03.02.2012, 18:17

vreau si eu

Rocsi 1

03.02.2012, 21:20

Lau,Mena,Joly

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Budinca de spaghete cu branza si merisoare