Budinca de branza cu vanilie si portocala

de laura_n in Dulciuri, 3 Mar 2013 | 12079 vizualizari

 

Cine nu cunoaste budinca de branza? Nimic mai simplu, iar in combinatie cu vanilie si portocala, succesul este garantat.
Un dulce de weekend, pt pitici si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste (eu am folosit fusili)
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 6 linguri zahar brut
  • seminte vanilie
  • coaja rasa portocala
  • zeama de la o portocala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza cu vanilie si portocala:

Pastele se pun la fiert conforma instructiunilor de pe pachet.


Intr-un bol, se faramiteaza branza de vaci, se adauga ouale si zaharul. Se amesteca bine, se adauga coaja rasa de portocala, semintele de vanilie si smantana. La sfarsit, se adauga si zeama de portocala.


Se omogenizeaza bine.


Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se amesteca in compozitia de branza.


Pregatim o forma de copt termorezistenta, ungem bine cu unt si turnam intreaga compozitie. Presaram un pic de zahar brut si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 40-50 min.


 

TIPS-URI

1

este absolut delicioasa, cu gust de portocala.

2

budinca este cremoasa, nu este deloc uscata

3

ingredientele costa in jur de 20 lei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza cu vanilie si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

laura_n 1

04.03.2013, 13:35

multumesc mult!

alba_zori 1

04.03.2013, 17:19

foarte buna,delicoasa intr-adevar!te pup

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 23:02

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu branza proaspata de vaci