Budinca de branza cu vanilie si portocala

de laura_n in Dulciuri, 3 Mar 2013 | 17119 vizualizari

 

Cine nu cunoaste budinca de branza? Nimic mai simplu, iar in combinatie cu vanilie si portocala, succesul este garantat.
Un dulce de weekend, pt pitici si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste (eu am folosit fusili)
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 6 linguri zahar brut
  • seminte vanilie
  • coaja rasa portocala
  • zeama de la o portocala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza cu vanilie si portocala:

Pastele se pun la fiert conforma instructiunilor de pe pachet.

Intr-un bol, se faramiteaza branza de vaci, se adauga ouale si zaharul. Se amesteca bine, se adauga coaja rasa de portocala, semintele de vanilie si smantana. La sfarsit, se adauga si zeama de portocala. 

Se omogenizeaza bine.

Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se amesteca in compozitia de branza.

Pregatim o forma de copt termorezistenta, ungem bine cu unt si turnam intreaga compozitie. Presaram un pic de zahar brut si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 40-50 min. 

 

TIPS-URI

1

este absolut delicioasa, cu gust de portocala.

2

budinca este cremoasa, nu este deloc uscata

3

ingredientele costa in jur de 20 lei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza cu vanilie si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

laura_n 1

04.03.2013, 13:35

multumesc mult!

alba_zori 1

04.03.2013, 17:19

foarte buna,delicoasa intr-adevar!te pup

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 23:02

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si stafide