Budinca de branza de vaci cu orez

de ionela84 in Dulciuri, 12 Iul 2013 | 1024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza
  • 1 l lapte
  • 3 oua
  • 1/2 lingurita de sare
  • 100 g zahar
  • 200 g orez
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza de vaci cu orez:

Punem laptele la fiert cand fierbe adaugam orezul si mai lasam pt cca 25 de minute la foc mic


Dupa ce s-a racit adaugam orezul in branza de vaci, amestecam, adaugam ouale si amestecam bine,adaugam sarea,zaharul si romul


Punem amestecul la cuptor, in tava unsa cu putin unt pentru cca 45-50 minute.


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

In budinca se pot pune si stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza de vaci cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

13.07.2013, 22:48

ionela84 1

13.07.2013, 23:42

E extraordinara reteta o am de la bunica(draga mea mamaie)si o refac mereu cu drag!

ionela84 1

13.07.2013, 23:42

Iri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu banane