Desert inghetata de ciocolata

de Bunica in Dulciuri, 3 Iul 2017 | 692 vizualizari

 

Inghetata de ciocolata curcubeu pe cerul gurii, dar si calorii..............:)))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata 52% cacao
  • 250 g mascarpone
  • 400 ml smantana frisca 35% grasime
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de ciocolata:

Pune 200 ml smântână intr-o cratiță și pune pe foc.


Ciocolata rupe-o in bucăti mici.


Adaugă ciocolata in smântâna adusă la punctul de fierbere.


Ia vasul de pe foc și amestecă până la încorporare completă.


Lasă compoziția la răcit.


Mixează cele 200 ml smântână pentru frișcă.


Pune mascarpone intr-un vas și mixează-o 2-3 minute.


Adaugă peste mascarpone, ciocolata răcită. Mixează 1 minut.


Toarnă compoziția peste frișcă și mixează pentru încorporare.


Toată compoziția este transferată in vase pentru congelator.


Lasă la congelator 2-3 ore înainte de a consuma.


Să vă fie de folos!

 

TIPS-URI

1

Compoziția de ciocolată cu mascarpone se adaugă peste frișcă puțin câte puțin (câte o lingura)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adi 1

06.07.2017, 20:37

Foarte buna!

Catalina L 1

14.07.2017, 16:18

buna mai este

mihaelar63 1

14.08.2017, 00:20

Buni ce calorii ? Doar nu se intampla nimic de la cateva globuri cu inghetata )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata