Budinca de ciocolata

de Alina26 in Dulciuri, 6 Apr 2013 | 4357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 50 g faina 00
  • 30 g cacao amaruie
  • 3 galbenusuri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciocolata:

1. Lasati untul sa se inmoaie intr-un bol. Bateti-l cu un mixer pana devine cremos. Adaugati zaharul si continuati sa mixati.

2. Adaugati galbenusurile, rand pe rand, faina si cacaoa cernuta si amestecati.

3. Puneti laptele pe foc si cand incepe aproape sa fiarba luati de pe foc si adaugati ciocolata maruntita, amestecati cu o lingura de lemn pana se topeste.

4. Varsati laptele cald peste compozitia preparata. Amestecati bine toate ingredientele. Puneti la foc mic toata compozitia si continuati sa amestecati, cu un tel, timp de 10 minute.

5. Varsati compozitia intr-o forma si bagati la rece timp de 6 ore cel putin. Inainte sa rasturnati budinca, bagati forma pentru cateva secunde in apa fierbinte si o rasturnati pe o farfurie.

Serviti cu frisca si ciocolata rasa sau la placere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alina26 1

07.04.2013, 12:38

ms ms!!!

Rocsi 1

07.04.2013, 12:49

Imi place budinca mai ales daca e preparata in casa

Anett 1

07.04.2013, 16:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chocolate Angel Cake