Budinca de ciocolata

de Alina26 in Dulciuri, 6 Apr 2013 | 1300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 50 g faina 00
  • 30 g cacao amaruie
  • 3 galbenusuri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciocolata:

1. Lasati untul sa se inmoaie intr-un bol. Bateti-l cu un mixer pana devine cremos. Adaugati zaharul si continuati sa mixati.


2. Adaugati galbenusurile, rand pe rand, faina si cacaoa cernuta si amestecati.


3. Puneti laptele pe foc si cand incepe aproape sa fiarba luati de pe foc si adaugati ciocolata maruntita, amestecati cu o lingura de lemn pana se topeste.


4. Varsati laptele cald peste compozitia preparata. Amestecati bine toate ingredientele. Puneti la foc mic toata compozitia si continuati sa amestecati, cu un tel, timp de 10 minute.


5. Varsati compozitia intr-o forma si bagati la rece timp de 6 ore cel putin. Inainte sa rasturnati budinca, bagati forma pentru cateva secunde in apa fierbinte si o rasturnati pe o farfurie.


Serviti cu frisca si ciocolata rasa sau la placere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alina26 1

07.04.2013, 12:38

ms ms!!!

Rocsi 1

07.04.2013, 12:49

Imi place budinca mai ales daca e preparata in casa

Anett 1

07.04.2013, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu eugenii