Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Clatitele se coc si se umplu cu crema facuta astfel:
Intr-un vas se pune branza, ouale, zaharul si se amesteca bine cu un tel pana devinde cremoasa. Adaugam o lingura de amidon si incepem sa umplem clatitele cu cate 2 linguri de compozitie. Se ruleaza si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt..
Smantana o amestecam cu zaharul si un ou si punem aceasta compozitie peste clatite.
Dam la cuptor aproximativ 25 minute, pana se intareste smantana..
Scoatem tava, lasam sa se raceasca si servim cu mare spor :)
1
puteti pune in umplutura orice arome vreti (portocala, lamaie rasa, vanilie)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult