Budinca de cozonac la Multicooker

de gaby_duceag in Dulciuri, 14 Noi 2013 | 3550 vizualizari

 

Am mancat..3 felii! N-o avea ea chiar cea mai eleganta tinuta dar e BESTIALA! Daca n-aveti multicooker macar la cuptorul traditional s-o testati , e foarte foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 9 linguri zahar
  • 300 ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 4 felii cozonac
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cozonac la Multicooker:

Pune in vasul aparatului Multicooker 4 linguri zahar impreuna cu 2-3 linguri apa.

Selecteaza din MENIU programul Fry si apasa START.

Inchide capacul. Amesteca cam la 3-4 minute si lasa pana se caramelizeaza usor zaharul.

Intre timp bate ouale, galbenusurile si zaharul ramas.

Pune pe foc laptele impreuna cu smantana si adu-le la temperatura de fierbere.

Toarna-le in fir subtire peste ouale batute si omogenizeaza. Adauga zaharul vanilat.

Pune in vasul aparatului, peste zaharul usor caramelizat, cozonacul taiat cuburi mari.

Toarna amestecul de lapte si oua, selecteaza din MENIU programul BAKE, seteaza temperatura la 150 grade si apasa START.

Dupa 30 minute opreste programul de la butonul OFF, selecteaza din MENIU programul FRY si mai lasa 5 minute. Eu l-am lasat 10, ca nah..nu cunosc io asa bine aparatul :P dar erau suficiente 5 minute.

Verificati daca e copt introducand un cutit pe mijlocul budincii. Daca cutitul iese curat, atunci desertul e gata.

Daca nu e copt mai setati 10 minute programul BAKE, dar nu cred ca e cazul :)

Insist sa testati preparatul macar la cuptorul traditional :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cozonac la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Bucataras Medi 1

14.11.2013, 21:16

daca tu ai mancat 3 felii eu vreau 6)

Rocsi 1

14.11.2013, 21:32

Vreau si eu macar o feliuta mica

Sylvia 1

17.11.2013, 11:05

super arata budinca asta o sa fac si eu azi ca am niste tarta de zagar ramasa si asa o reinnoiesc e super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu budinca de vanilie si fructe