Budinca de vinete

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 11 Mai 2011 | 4126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3vinete coapte(eu am avut la congelator)
  • 4oua
  • 3fire ceapa verde
  • 3fire usturoi verde
  • 100gr parmezan
  • pesmet
  • 50gr unt
  • 50ml ulei de masline
  • faina
  • sare
  • piper alb
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de vinete:

Dupa cum v-am spus eu am avut vinetele la congelator asa ca le-am lasat la dezghetat.Le-am lasat sa se scurga bine dupa care le-am tocat marunt.


Ceapa impreuna cu usturoiul le-am curatat,le-am taiat dupa care le-am pus la calit.Cand au fost gata am adaugat vinetele tocate amestecand continuu pe foc mic timp de 5min.


Dupa ce s-au racit am amestecat ouale ,telemeaua rasa,o lingura de pesmet si condimentele dupa care am amestecat bine.


Am uns o craticioara cu ulei si am tapetat-o cu faina apoi am pus compozitia de vinete dupa care am presarat pesmet pe toata suprafata iar untul l-am pus din loc in loc peste pesmet.Am dat la cuptor timp de 40-45min.


Cam atat va spun, sa incercati ca e foarte buna,sotul meu care nu prea se impaca cu vinetele de data asta i-au placut.POFTA BUNA si spor la treaba!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:36

si eu Cris

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:36

multumesc draga mea Luk

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:37

multumesc Vladimir

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca