Bulete de caş şi cartofi

de ionix in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 4152 vizualizari

 

INGREDIENTE

 
  • 2-3 cartofi mari
  • 500 g cas
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • 5-6 linguri cu faina
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de caş şi cartofi:

 

Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja.

Dupa ce au fiert se lasa la racit, se cojesc si se dau pe razatoare, pe ochiurile mari.

Casul se da si el pe razatoare langa cartofi, tot pe ochiurile mari.

Mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste celelalte ingrediente.

Ouale se bat si se amesteca bine cu restul compozitiei.

Se pune faina, lingura cu lingura, si se incorporeaza in compozitie.

Se pune sare si piper dupa gust.

Faceti mingiute mici, din compozitia rezultata, si le prajiti in ulei incins.

Se scot pe un servetel si apoi se servesc.

 

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Sa modelati dinainte prima transa pentru ca se fac foarte repede.

2

Pentru a modela mai bine puteti sa va umeziti un pic palmele in apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de caş şi cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

07.04.2010, 15:51

Arata f. bine! Acum nu mai esti talentata, esti grozava

ionix 1

07.04.2010, 16:25

hehe... mersic... eh, eu zic ca tot junior sunt la cate gafe fac eu prin bucatarie

mena29 1

04.05.2010, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!